• FOLIJE ZA STAKLO NIS
Home > Folije
Radno vreme: 08 AM / 20 PM     tel:   +381 66 066 065
   VRSTE FOLIJA
FOLIJE ZA STAKLA NIS
FOLIJE U BOJI
Folija za karoserije automobila, u svim bojama, i folije za zaštitu boje vozila od vremenskih nepogoda i od ostalih uticaja u saobraćaju.
FOLIJE ZA STAKLA NIS
FOLIJA ZA AUTOMOBILSKE FAROVE
Specijalna vrste folija za auto farove otporna na izuzetne temerature i dugo postojana.
FOLIJE ZA STAKALO NIS
FOLIJE ZA STAKLO
Pruža sigurnost prilikom loma stakla u slučaju saobraćajnih nesreća ili provala povećanom čvrstinom, te sprečavanjem rasipanja komadića stakla.
FOLIJE ZA STAKALO NIS
LUX FOLIJE
Luksuzne folije za sve vrste vozila i objekata.
FOLIJE ZA STAKALO NIS
FOLIJE ZA OBJEKTE
Veoma je raširena tvrdnja da zimsko sunce tokom dana kroz obično staklo osigurava besplatno solarno grejanje. Istina je ipak totalno drugačija. Tokom dana sunce greje samo neke prozore čineći ih čak i prevrućima, ali se tokom noći izgubi mnogo više toplite i to kroz sve staklene površine i na sunčanoj i na senovitoj strani. Naše zaštitne folije u mogućnosti su, zavisno od izabranog materijala odbiti i do 80% sunčeve toplite leti i zadržati i do 30% toplite unutar prostora zimi te time utiću na visinu Vaših godišnjih troškova za hlađenje i grejanje.

FOLIJE ZA ZAŠTITU I ZATAMNJIVANJE OBJEKATA


Folije se koriste i za private prostorije: zatamnjivanje stanova, kuća, vikendica, dnevnih boravaka, kupatila, staklenih terasa, i svih ostalih staklenih površina za ulepšavanje, intimu, bebednost (anti-vandal). Kao I za poslovne prostorije: -Hoteli, restorani, apartmani, saloni, kafići, muzeji, apoteke, butici, kancelarije, magacini.

UV Stopsol Toplotne folije sa kojima radimo I koje su I Vama uvek dostupne:
Dekorativne,
Peskarene,
Sekjuriti (Safety),
Reflekutujuće,
Nerefektujuće,
Anti grafit,
UV clear protiv bleđenja...UČESTALA PITANJA O FOLIJAMA ZA ZATAMNJIVANJE AUTO
STAKALA I SVIH VRSTE OBJEKATA


Prilikom izbora folija važno je znati da toplotna i UV zaštita ne zavise od nivoa zatamnjenja, već od kvaliteta folije. Sve 3 serije naših folija imaju istu UV zaštitu od 99%, ali se stepen toplotne zaštite razlikuje, jer svaka nova generacija folija omogućava veći stepen toplotne zaštite, što posebno dolazi do izražaja tokom letnjih vrućina kao i zaštita od velike hladnoće.

Zašto koristiti folije za zatamnjenje automobila i objekata

Mi smo jedan od retkih servisa na tržištu Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji ima ekskluzivno pravo na ugradnju Armolan folija sa nano-keramičkom osnovom, koje pružaju najefikasniju toplotnu zaštitu do sada, zbog čega predstavljaju vrhunsko dostignuće u sferi folija za auto-stakla.

Prilikom izbora folija važno je znati da toplotna i UV zaštita ne zavise od nivoa zatamnjenja, već od kvaliteta folije. Sve Armolan folija imaju istu UV zaštitu od 99%, ali se stepen toplotne zaštite razlikuje, jer svaka nova generacija folija omogućava veći stepen toplotne zaštite, što posebno dolazi do izražaja tokom letnjih vrućina. Tako Esprit folije imaju niži stepen toplotne zaštite od Comfort i Avantgarde serije, ali bolje karakteristike od folija drugih proizvodjača koji koriste dve, a neki čak i tri generacije stariju tehnologiju u proizvodnji folija.


STEPEN ZATAMNJENJA AUTO STAKALA - Preporuka za zatamnjenje stakala


Postavljanje zaštitnih folija pruža zaštitu od štetnih UV zraka, te omogućava osetnu uštedu energije koja se koristi za grejanje i hlađenje. Osim toga pruža sigurnost prilikom loma stakla u slučaju saobraćajnih nesreća ili provala povećanom čvrstinom, te sprečavanjem rasipanja komadića stakla.

Folije za staklo, zatamnjivanje auto stakala, folije za auto stakla Beograd, Novi Sad, Priština, Niš, Kragujevac, Subotica, Pančevo,Zrenjanin, Čačak, Kraljevo, Novi Pazar, Leskovac, Smederevo, Vranje, Užice, Valjevo, Kruševac, Šabac, Požarevac, Sombor, Pirot, Zaječar, Kikinda, Zvornik
Paraćin, Vršac, Loznica, Trstenik
Kada je u pitanju stepen zatamnjenja, Armolan preporučuje zatamnjenje od 80% iza stuba, što odgovara fabrički zatamnjenom staklu, a u ravni vozača 30% zatamnjenja kako je definisano Zakonom.FOLIJE ZA OBJEKTE - UŠTEDA ENERGIJE

LEPŠI IZGLED

Osim što iznutra omogućuju nesmetan pogled i smanjuju blještanje folije imaju i svoju funkciju spolja. One štite Vašu privatnost onemogućavajući pogled spolja te ujedno čine stakla i celi objekat elegantnijim te omogućavaju da svi prozori izgledaju isto bez obzira kakve su zavese ili roletne nalaze iznutra, ostavljajući tako mogućnost da svako kancelarijui svoj prostor po želji, a da time ne naruši skladan i elegantan izgled objekta.

UDOBNOST

Armolan zaštitne folije čine svaku sobu ili kancelariju ugodnijim za boravak u bilo koje doba godine, te osiguravaju Vama, Vašoj porodici ili Vašim zaposlenima idealne uvete za rad koji povećavaju produktivnost. Folije pomažu izjednačavanju temperaturne razlike između delova zgrada koje se nalaze na suncu ili u sjeni, te tako sprečavaju da se prostori pretvore u vruće i neudobne, a istovremeno eliminišu blještanje propuštajući dovoljno svetla za nesmetani rad što nije slučaj sa zavesama, roletnama ili žaluzinama.

SIGURNOST

Obično staklo se prilikom pucanja rasipa na stotine sitnih krhotina koje povećavaju mogućnost težih povreda. SDI-GLOBAL folije prilikom pucanja stakla zadržavaju krhotine zalepljene, reducirajući tako broj krhotina te smanjujući njihovu brzinu i rasipanje te čine boravak u zaštićenim prostorima puno sigurnijim. Postoji i posebna linija sigurnosnih folija koje u potpunosti uklanjaju mogućnost pucanja i rasipanja stakla, a zavisno od debljine izabrane folije mogu pružiti potpunu zaštitu od provala, eksplozija ili vremenskih nepogoda.

SMANJENJE BLJEŠTANJA

Zavese, roletne ili žaluzine svojim nepropuštanjem svetla stvaraju ambijent u kojem je potrebna povećana upotreba veštačkih izvora osvjetljenja koji dodatno zagrevaju prostor te je potrebno više energije za rashlađivanje, a i sam rad u takvim prostorijama je puno neugodniji i naporniji. Upotrebom SDI-GLOBAL folija dobijate atraktivne prozore kroz koje prolazi dovoljno svetla za rad, a eliminišete blještanje koje može biti izuzetno naporno za oči tokom dužeg boravka u nezaštićenim prostorima. Posebno se to odnosi na prostore u kojima se radi na računarima ili neposredno uz prozore.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Postoje mesta na kojima se želimo u potpunosti zaštititi od pogleda, a da istovremeno osiguramo prolaz svetlosti za nesmetan rad kao npr. kancelariji, staklene pregrade, skladišta, toaleti i sl. Metalizirane folije osiguravaju po danu zaštitu od pogleda spolja, ali se po noći promenom intenziteta spoljnog i unutarnjeg osvetlenja situacija menja. Zato jedinu potpunu zaštitu od pogleda u bilo kojim svetlosnim uvetima daju mat dekorativne folije izrađene kao imitacija peskarenog stakla. Folije mogu biti potpuno neprozirne ili ispunjene različitim uzorcima čime možete dodatno učiniti staklene površine elegantnijim i atraktivnijim.
GALERIJA FOTOGRAFIJA
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA  NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA  NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA  NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA  NIS
FOLIJE ZA ZATAMNJENA STAKALA NIS
ZATAMNJENA STAKALA NIS
ZATAMNJENA STAKALA NIS
ZATAMNJENA STAKALA  NIS
ZATAMNJENA STAKALA  NIS
ZATAMNJENA STAKALA NIS
ZATAMNJENA STAKALA  NIS
ZATAMNJENA STAKALA NIS
ZATAMNJENA STAKALA NIS
ZATAMNJENA STAKALA  NIS
ZATAMNJENA STAKALA NIS
TINT FOILS
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 065
VRHUNSKI KVALITET
FOLIJE ZA STAKLA

ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
Folije za zatamnjivanje stakla napravljene su od jakog, visoko-kvalitetnog,
optički čistog poliestera i metaliziranih premaza vezanih posebnim lepkom.
+381 66 066 065
ZATAMNJIVANJE BEOGRAD SRBIJA

Primarno dejstvo folije za zatamnjivanje stakla je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile.
Pogledaj sve
>>
Ostanimo U Kontaktu

Zatamnjivanje stakala Niš
Armolan window films
Tel: +381 66 066 065
Email: armolannis@gmail.com
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00

FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2019. All rights reserved.