ZATAMNJIVANJE STAKALA NOVI BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA NOVI BEOGRAD
Armolan folije za zatamnjivanje stakala auta i objekata u Novom Beogradu se mogu koristiti na staklima bilo kog auta i objekta. Primarno dejstvo Armolan folije za stakla je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile. Posebna funkcija ovih folija za auta, autobuse I objekte je u tome što regulišu toplotu i neugodno blještavilo sunca. Folija za zatamnjivanje stakala obezbjeđuju dodatnu sigurnost i štite privatnosti ljudi u automobile, autobusu I objektu. Različiti tipovi i boje folija doprinose i estetskoj vrednosti vozila I svih stambenih površina. Specijalne visoko kvalitetne folije razvijene za prednje šoferšajbne bile su prekretnica u sun control industriji. Sada je dostupna paleta providnih raznih nano-keramičkih I metaliziranih folija samo za potrebe prednje šoferke.


Šta su Armolan folije za stakla?

Armolan folije Novi Beograd za zatamnjivanje stakala automobila i objekata sastoje se od duboko obojene visoko UV zaštićene poliester folije, koja se koristi za zaštitu od sunčevih zraka i toplote. Naše folije za staklo obezbijeđene su specijalnim metalnim omotačem, koji omogućava efikasan odraz sunčeve energije.

Kako se zatamnjuju stakla sa Armolan folijama?

Armolan folije za stakla su sa jedne strane obložene lepkom i zaštitnim slojem. Lepak se aktivira uklanjanjem zaštitnog sloja i prskanjem sa sapunicom. Folija za staklo se postavlja na staklo, a sloj vode između nje I stakla omogućiće vam da je pomerate do željene pozicije. I to je način zatamnjivanja stakala i kod auta i objekata.

Na koje površine zatamnjujemo sa Armolan folijama?

Najbolje opcije za zatamnjivanje naših folije su ravna stakla. Nije preporučljivo da lepite folije na površinama koje nisu glatke. Folije su manje pogodne za polikarbonantne i akrilne površine. Za polikarbonantne površine preporučujemo posebne folije.

Koliko Armolan folije mogu smanjiti toplotu?

U zavisnosti od vrste, Armolan folije mogu smanjiti toplotu i do 80 odsto.

Koliko dugo traju Armolan folije?

Životni vek folija zavisi od različitih faktora, kao što su vrsta vezivanja i mesto prekrivenog stakla. U idealnim uslovima, folija može trajati više od 10 godina.


Koje su prednosti tamne Armolan folije u odnosu na obojena stakla?

Armolan folije u Jagodini za zatamnjivanje stakala nisu samo jeftinije već obezbeđuju do 99 odsto zaštite od UV zračenja i zaštitu od rasipanja razbijenog stakla.

Zašto zaštita od UV zračenja?

Previše sunca (UV zraka) može predstavljati potencijalni rizik po zdravlje. Osim toga, to može da dovede do bledila materijala i unutrašnjeg nameštaja. Armolan folije sadrže duboko obojene visoko UV zaštićene poliester folije koje mogu blokirati do 98% UV zraka. Međutim, treba napomenuti da su UV zraci samo jedan dio spektra sunčeve energije. Ostale komponente, poput toplote, infracrvene svetlosti, vidljive svetlosti mogu da izazovu bleđenje boje. Zaštita od bledila boje može biti različita i direktno zavisi od vrste folije za zatamnjivanje.

Kako Armolan folije mogu uštedeti električnu energiju?

Armolan folije za zaštitu od sunca smanjuju toplotu koja ulazi kroz staklo i time smanjuje troškove klimatizacije i hlađenja prostora. Klima uređajima se olakšava kada troše manje energije, a time se produžava i njihov životni vijek. Ušteda u troškovima električne energije direktno zavisi od vrste folije: folije imaju različite stepene refleksije toplote.

Koje folije nudi Armolan?

Armolan proizvodi uključuju reflektivne, nereflektivne, folije visokih performansi, folije za obezbjeđivanje privatnosti, dekorativne i sigurnosne folije.

Mogu li Armolan folije zaštititi staklo od razbijanja?

Folije ne obezbeđuju zaštitu od lomljenja, ali zadržavaju slomljene delove stakla i time sprečavaju njihovo raspršavanje. Ovo je specijalna zaštita. Površine prekrivene Armolan folijom zaštićene su i od provala, a folije mogu da izdrže više udaraca jakog inteziteta.

Koliko je potrebno za instalaciju Armolan folija?

Vreme zatamnjivanja zavisi od mnogih faktora, kao što su mesto nanošenja, pristup objektu koji se prekriva, znanju procesa, vrsti folije itd. Generalno, za zatamnjivanje stakala automobila, u zavisnosti od vrste vozila, potrebno je od jednog do tri sata bez demontaže.


Trebaju li Armolan folijama posebna briga poslije zatamnjivanja?
Kako bi zatamnjena staklena površina trebalo da se čisti?Jedna od prednosti Armolan folija  je u tome da ne zahtijevaju posebnu brigu poslije zatamnjivanja automobila i objekata. Obloženi stakleni panel možete čistiti mekom krpom i vodom, a po potrebi možete koristiti blagi deterdžent. Abrazivna sredstva za čišćenje, krpe i maramice sa hrapavom površinom nisu pogodne za čišćenje obloženih panela.Kontaktirajte nas:

Zatamnjivanje stakala Novi Beograd. Tel: 065 5151 507
Email: michadjordjevic@gmail.com
ZATAMNJIVANJE STAKALA NOVI BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTOMOBILA NOVI BEOGRAD
FOLIJE ZA STAKLA NOVI BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKLA NOVI BEOGRAD
UV ZAŠTITNE TOPLOTNE FOLIJE NOVI BEOGRAD
STOPSOL SEKJURITI (SAFETY) FOLIJA NOVI BEOGRAD
Molimo vas da upišete vaše ime ! Molimo vas da upišete vašu e-mail adresu ! Molimo vas upisite ime vase firme !

ZATAMNJIVANJE SRBIJA
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 064
VRHUNSKI KVALITET
FOLIJE ZA STAKLA NOVI BEOGRAD

ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
Folije za zatamnjivanje stakla napravljene su od jakog, visoko-kvalitetnog,
optički čistog poliestera i metaliziranih premaza vezanih posebnim lepkom.
Tel: +381 65 51 51 507 - Adresa: Jurija Gagarina 237, Novi Beograd.
E-mail: michadjordjevic@gmail.com

ZATAMNJIVANJE NOVI BEOGRAD

Primarno dejstvo folije za zatamnjivanje stakla je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile.
Pogledaj sve
>>
Ostanimo U Kontaktu

Zatamnjivanje stakala
Armolan window films
Tel: +381 65 51 51 507
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00

FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2020. All rights reserved.